Assalamualaikum.welcome to my blog..kalau ada sebarang pertanyaan atau nak saya buat entry tentang apa2, email saya di happybearstory@yahoo.com :)

Sunday, February 19, 2012

bollywood di padang pasir~

    cakk..assalamualaikum abang2 dan kakak2 yang comey sokmo..haha..sorry aq giler busy sekarang nih, so memang kureng masa nak hapdate ini belog ...heheh ...so, hari sabtu minggu lepas, aq ada dinner course, entrepreneurs (business study)...(gile lama aq peram cite) dan dinner kali ni batch aq (dbs10) yang handle ..
aq boleh katakan ni dinner paling best aq rasa( bukan bias ok :p) walaupown aq tak duduk pown dalam dewan tu sebab join dorg buat keje...keje ape aq buat?jadi dayang..hahaha..kata padang pasir..makan semua kiteorg serve..makan sodap2 lak tu...nasi arab(kowt :p)  ada, roti arab, eskrem ..bape kali tah pergi menghidang..persembahan pown semua best...pendek kata..semua BEST..Rektor UiTM pown stay sampai habis majlis ok ..selalu habis majlis formal vvip takde dah ..so, rektor pown kene la redha dengan kiteorang lepas majlis formal..hahaha ...my bestie perform on that day (video nanti aq upload hoccay)
so, well done part4 kerana menjayakan majlis ..dan untuk part6 yang akan menamatkan pengajian hujung sem ni..gudluck !! :D



regina~


tahniah don..kau berjaya senyum tyme perfom :p

mimpi laila :)

1malaysia
(aq teka je..hahahah)

yang tulus yang mulus :p

antara warga2 dbs10

aq tak paham ape 3 manusia ni buat ..

dua2 anuar bajet macho..kah3(ampunn)
capik ngan don er..

dalam penat, gosip tetap ade :p

jangan terpedaya, ni bukan hafiz awan nano ok :p



objek yg di fokuskan atas kepala finaz :p

lecturer cum pro-photographer :p

macam2 expression ada kt sini

apsal aq macam nak tahan berak?

ni lagi aq tak paham -..-

awal2 dtg..make up pown maintain lagi

tahniah finaz..DEAN

tahniah fana..DEAN

gimic pembukaan oleh wardah(dbs10)

pensyarah yg still hot walau dah ada anak
puan noraini :)

2kawan kelas yg jadi emcee
hadziq&sheera

si gebu yg menjadi receptionist
kau nampak betapa bulat nye aq?



prom queen

pak sheikh ariffin :p

walau pown dlm gmbar ni aq lgi tinggi
hakikatnya laen :(

me with afiqah syahirah

ngan si galah kelas aq..
aq pakai 3inci pown still tak leh lawan dye

mimi with iqram

syahir bajet hot awek amek gmbar dye
hahahahaha

all in white ~

finaz &nuar


3 stooges ..ekekeke

groupA dbs10

me & nuar
motip gmbar ngan aq pakai spec? -..-

gelek mimi gelekk :p


nampak itu iqram..main gitar pkai jubah :O

najhah azizah a.k.a mrs JJ :p

atika & mimi

me & finaz
kaktus palsu hanya prop :p

mimi with farhaziq


don with mimi 
don with fana

don with finaz



yang pelik2 je dorg nih ..

ein (faizul nazril) ngan JJ (jazmi)
angkat wardah ...


pengacara informal

fariz iqram


tazz gheto ..


widad n najhah 

zu n miira

bunga tak cukup kelopak ..






post party begun !! :D

bajet comell ..hahahaha

dah tahu kami pegy mana?



sleeping beauty :p






kereta yg berjasa






 adiosssssssssssssss~





No comments:

Post a Comment