Assalamualaikum.welcome to my blog..kalau ada sebarang pertanyaan atau nak saya buat entry tentang apa2, email saya di happybearstory@yahoo.com :)

Friday, March 9, 2012

baru dapat result spm/stpm? nak sambung belajar di luar negara tapi tak tahu??this is your aswers !!

Plan to study in the UK? Make sure you visit Education UK 2012 exhibition first.: Join the thousands of Malaysians in the UK who are looking to enhance themselves through a UK qualification and the multitude of experiences in the UK. The Education UK 2012 exhibition, organised by British Council, is a must-visit!
Catch it in Kuala Lumpur on 10-11 March 2012, 1:00pm - 6:00pm. Pre-register to take part in the Lucky Draw with cool prizes!

so, apa lagi? pada adik2 yang akan dapat result spm dan yang dah dapat result stpm, cuba la kat sini ..
belajar luar negara tu !!

check it out

6 comments:

  1. Tiada untuk 2nd intake ke? Saya terlambat. Dah lepas tarikh tu :(

    ReplyDelete
  2. salam,saya minatt sangat2 nk smbung blaja kt jepun dn dpt tajaan..ape langkah yg prlu sy ambil untk sy mncapai impian saya..

    ReplyDelete
  3. Salam,Sy minat sngt2 nak pegi jepun n dpt tajaan ble lps SPM...Boleh kakak kasi tahu ape langkh2 or cara2 yg patut sy ambil untk merealisasikan impian sy...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hurmmm..adik sekarang nih umur berapa yer?

      Delete
  4. org kata, antara calon persendirian spm dgn student yg belajar dgn kerajaan, kalau nk smbung study nnti diorang akn pilih student bwh kerajaan lgi. betul ka ?

    ReplyDelete