Assalamualaikum.welcome to my blog..kalau ada sebarang pertanyaan atau nak saya buat entry tentang apa2, email saya di happybearstory@yahoo.com :)

Thursday, March 31, 2011

Banjir di indera kayangan...AGAIN.??

assalamualaikum all...
wahhh..amazing kan aq update blog aq dalam masa yg terdekat.?and lagi best sebab aq update kt rumah.!!
ni semua sbb banjir yang melanda sekali lagi di perlis...tp xde la teruk sangat macam sem lepas,cuma UiTM ambik langkah berjaga-jaga..ye la...tgk cam tahun lepas,keputusan bekalan makanan dan air...OMG..aq xley bayangkan klu bnda tu jd balik ok...paling seksa bila dapat panggilan dari jamban dengan air yang xde...uish..boley bayangkan.??seksa korg thu tak...so bile uitm pown da bg pelepasan,aq n the gang pown ape lg..BALIKLAH.!!hahahahaha....
ok..nk cite satu benda...pasal banjir la kan..
sebenarnya, kebiasaan setiap thun bulan 3 di arau musim panas..panas yg giler2, org yg putih boley jd kelabu..tp thun ni pelik coz hujan tak henti2...tak pasti ade kaitan dengan tsunami yg baru berlaku ni ker, ape ke...tapi aq rasa petanda kiamat da dekat kowt....so pikir2kan dan selamat beramal.!!hahaha..tu ayat prof izzi haji ali, xkenal.?ala...yg slalu kt hotfm tuh..dye ni salah sorg pensyarah UiTM Perlis...opss...menyimpang sudah...ok, aq ade skit gmbar yg aq xcurik,tp pinjam dari bzli nj.



yg ni kt uitm arau,lngkah berjaga jaga...segera di tukar...

manusia2 d uitm arau yg khabisan duit...


aq rasa ni je kowt yg bole aq share ngan korg...sbbnye aq smpai rumah dalam .15 n sekarang 7.48....lom tido lagi derr....so....tilam aq ni kata suh buat taik mata skrg....nnt2 la aq update lg..
adios~

2 comments:

  1. bnjir lagi ke weh???
    bape hari kau cuti???
    exam final ble???
    neh aku la nyna..your cousin..:)

    ReplyDelete
  2. ble nk smbung novel..rindu la

    ReplyDelete