Assalamualaikum.welcome to my blog..kalau ada sebarang pertanyaan atau nak saya buat entry tentang apa2, email saya di happybearstory@yahoo.com :)

Sunday, July 1, 2012

semester baru, hidup baru :D

assalamualaikum semuaa ...heyyyy ...lama dop kita tak jumpa kan kan kan ??? berhabuk gilaaaaa blog aku nihh ...sorry la kengkawan yang skodeng blog nih (kalau ada la ..sob3) tapi tak ada apa2 update ...actually aku da start semester baru tiga minggu lepas ...tapi aku extend cuti satu minggu, so aku baru dua minggu la ada kt perlis nihh ...tapiiii..tapiii...macam2 dah jadi walaupown baru dua minggu aku kat perlis nihh ..hahah ..jadual semester nih okay laaa ...dalam satu minggu ada satu je kelas start pukul 8, yang lain pukul 10 atau 12 :p syokkk gilerrrr ..hahaha..jangan jealous uolsss ..

hari first aku pergi kelas je, aku da pergi U.K ..bukan united kingdom, tapi unit kesihatan daaaa ....sebabnyaa allergic aku ni makin menjadi2...now aku tak boleh makan ayam jugakk :'(
tapi kengkadang tu aku belasah jugakk..hahahahah ....lepas tu ahad minggu lepas aku dah pergi modul..yang mana benda ni wajib untuk setiap semester...sem ni punya modul tajuk KENEGARAAN ..okay laa...group aku pown best ..dannn ...nak menunjukkan aku busy, lepass dua minggu balik perlis baru hari ni dapur rumah aku ni berasap...hahah..gila pemalas anak dara nih..ehhh, bukan pemalas hoccay ...busyy...huk3

haaa...sem ni aku ada subjek creative and crittical thinking (cct ) , untuk subjek ni macam2 la kiteorang kena buat, antaranya garage sale (nanti aku buat entry pasal nih ) dan satu lagi, tak tahu nak bagi nama aktiviti tu..setiap minggu kiteorang akan dapat task laa ..aku ada letak gambar task kiteorang ..hehe

aku pown tak tahu nak cerita apa lagi...hahah ...oh, pasal entry aku pergi cameron highland tu ada, nanti aku post okay :p
btw, aku nak ambik kesempatan ni nak ucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU untuk blogger famous IRINE NADIA MARCELLO DAN PASANGAN MOHD AMIRUL yang nikah hari jumaat hari tu ..cousin aku ada pegy wedding dia..kalau dye ada ambik gambar nanti  aku post nanti okay :p


fist day pergi kelas..mata semua sepet jee..haha


haa..ni la yang kiteorang kene buat untuk cct tu ..

pisau cukur punya kapal..kah3

takde keje ni...tengah tunggu bas nak pergi kelas ..

jangan tanya ni kat mana ea :p

ni la menu kiteorang hari ni..gila tak berkhasiat...xde sayur ..hahah
ok lah..jumpa next entry :)
psttt ..happy dapat tengok mr.smiley (dekat tapi jauh )

No comments:

Post a Comment