Assalamualaikum.welcome to my blog..kalau ada sebarang pertanyaan atau nak saya buat entry tentang apa2, email saya di happybearstory@yahoo.com :)

Tuesday, July 3, 2012

gambar perkahwinan blogger irine nadia marcello & mohd amirul (veil oliver)

assalamualaikum...cakkk..haa, semalam punya semalam aku janji nak letak gambar kahwin irine nadia kan ..haa...gambar2 ni di ambil oleh cousin aku yang sekarang ni kerja dengan aizul marcello ya itu abang pada irine nadia nih ...dan cousin aku punya abang( cousin aku jugak laa :p ) adalah kawan aizul nih ..sebab itu la cousin aku attend wedding irine nih...gambar tak banyak, sempat snap masa potong cake je , sebab cousin aku kata dia tengah mentedarah masa lain..hahahahah (sorry broo :p )

ehhh, melalut sudahhh..sila la layan gambar nih yerrrr :p

alololo..so sweet ;)


aku suka gila gmbar nih !! sebab...cuteee ^_^

suapan untuk seorang ibu ..

kasih seorang bapa ..
yela..dah lepaskan tanggungjawab kan :')




senang orang nak tahu mana satu bapak pengantin

ha..yang sebelah aizul marcello tu cousin aku zailie(berbaju hitam) ..
dorang kenal macam mana aku tak tahu..haha

ni la photographer tuk gmbar2 di atas,
syafik..single lagi nih..
nak kenal? pm saya..hahaha(tukar gmbar)

haaaa..tu je la gambar irine yang aku share...seronok weyh tengok orang kawen awal..sebaya aku lak tuh ..haishhh ...ape pown selamat pengantin baru yer irine nadia :)

p/s : aku kenal irine, irine tak kenal aku pown ..hahahahah

2 comments:

  1. WOW just what I was searching for. Came here by searсhing for augen lasern

    ReplyDelete
  2. Asking questions are truly good thing if you are not understanding anything completely, however this post offers pleasant understanding even.


    Also visit my weblog ... Gonewithewind.Wordpress.Com

    ReplyDelete